Uw full service hoveniersbedrijf uit Schimmert

Wie

Wij zijn een middelgroot full service hoveniersbedrijf gevestigd in Schimmert.

Full service houdt in dat u bij ons terecht kunt voor zowel advies, ontwerp, aanleg, renovatie, herinrichting alsook onderhoud. Zowel op het gebied van (particuliere) tuinen alsook (openbare) grootschalige groenvoorzieningen zijn wij actief.

Wat

Athes groen adviseert over tuinen en groenvoorzieningen, ontwerpt die naar de wensen van de klant, raadgevend met alle kennis en ervaring die we in huis hebben. Ook de feitelijke aanleg en het daaropvolgend onderhoud kunnen wij geheel in eigen beheer uitvoeren. Onze medewerkers beschikken over de benodigde vakkennis waarbij ze ondersteund worden door een zeer uitgebreid eigen machinepark.

Bij ons kunt u dus terecht voor al uw tuinwensen zoals het aanleggen van sierbestratingen, vijvers- en waterpartijen, houtconstructies en pergola's, alle beplantingen in diverse stijlen afgestemd op uw wensen, maar zeer zeker ook voor grootschalige onderhoudswerken.

VGM

Veiligheid, gezondheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook al jaren VCA en ISO gecertificeerd.  Wij stimuleren onze medewerkers om op een veilige en gezonde manier te werk te gaan. Waar nodig zetten wij hulpmiddelen in om het zware werk te verlichten.

We denken ook aan het milieu en de natuur. Uiteraard houden we bij onze werkzaamheden rekening met de Flora- en Faunawet. We proberen het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen zo veel mogelijk te beperken door middel van selectieve onkruidbestrijding.